Nasz sklep w celach prawidłowego funkcjonowania, statystycznych, reklamowych i reklam personalizowanych korzysta z plików cookie. Możesz zarządzać plikami cookie z poziomu Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat warunków przechowywania lub dostępu do plików cookies na naszej witrynie znajduje się w polityce prywatności.

ok

Kuchnie świata - Pomidor/Solanum lycopersicum/Alka/czerwone/0.50g

search

Kuchnie świata - Pomidor/Solanum lycopersicum/Alka/czerwone/0.50g

ogr.legu.37461172
3,99 zł
Brutto
  Wysyłamy na

terenie całej Polski

  Bezpieczne

płatności

  Gwarancja

jakości towaru

Ilość

POMIDOR gruntowy karłowy 0,5g - KUCHNIE ŚWIATA - Kuchnia Hiszpańska - W. LEGUTKO

GAZPACHO - Kuchnia Hiszpańska:

- 500g dojrzałych pomidorów

- 1 czerwona papryka słodka

- 1 zielona papryka słodka

- czosnek

- zielony ogórek

- gęsta śmietana

- koncentrat pomidorowy

- oliwa z oliwek

- ocet winny

- chleb pszenny

- sól i pieprz

Pomidory parzymy we wrzątku tak, aby skórka łatwo odchodziła. Obieramy ze skórki i kroimy z pozostałymi warzywami na kawałeczki. Wszystkie składniki wraz z czosnkiem, oliwą z oliwek, koncentratem i octem rozdrabniamy w malakserze. Mocno doprawiamy zupę solą i pieprzem. Gazpacho należy chłodzić przez minimum pół godziny w lodówce. Zupę podajemy udekorowaną gęstą śmietaną i usmażonymi wcześniej grzankami z chleba.

 

Opakowanie: 0,5g nasion

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.